Om oss

Interperial bilförsäljning är ett företag med inriktning på försäljning av nyare begagnade svensksålda bilar. I regel är bilarna f.d. företagsbilar då det är en ägare, full servicehistorik och god utrustningsnivå.

Sedan starten 2007 har vi haft nöjet att leverera ut många fina bilar till både nya och återkommande kunder. Sommaren 2017 flyttade vi till nya större lokaler efter ca fem år i samarbete och lokaldelande med Wölkes bil (Välrenommerad verkstad). Idag har vi totalt ca åttahundra kvadratmeter och försöker hålla fyrtio till femtio bilar i lager. Målsättningen är att nå 350 sålda bilar per år. Vi ser oss inte som en konkurrent till andra utan ett alternativ för dig som vill ha lite lugnare atmosfär och mindre säljattityd.

Som trygghet för er levereras i stort sett alla bilar med en 6mån/500mil begagnad garanti.
Alla våra bilar genomgår varudeklarationer. En varudeklaration innebär att en professionell firma, opartiskt, kvalitetstestar bilarna till 100%. Kopplar upp dem för att testa elektroniken, provkör och lyfter upp bilarna för att testa mekaniken. Oftast kan man se en varudeklaration ihop med bilderna.
Som finish för bilen så lämnas den bort för en helrekonditionering. Där tvättas den invändigt och utvändigt, poleras och vaxas, saneras och impregneras. Detta görs för ett tryggare och enklare bilägande.

Behöver ni hjälp med att finansiera ert nya bilköp samarbetar vi med Santander. Räntan kan variera men ligger f.n på 4.29%.

Kommer ni från andra städer försöker vi i den mån vi kan hämta upp på flygplats eller busstation.
Nära samarbeten, bra bilar och smidig hantering. Ett enkelt bilföretagande!

Varmt välkomna!
Önskar Fredrik Borghede.
 
(Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar i annonserna)